Παραλίμνι: Έρχεται το “The Σινεμά Project” από τη Νεολαία


Φέτος την χριστουγεννιάτικη περίοδο στην Επαρχία Αμμοχώστου, καταφτάνει κάτι μεγαλειώδες από το Χόλυγουντ για να δώσει άλλο χρώμα στις χειμωνιάτικες μας βραδιές!

Κι αυτό δεν είναι κάτι άλλο, παρά το “The Σίνεμα Project” και διοργανώνεται από τη Νεολαία Παραλιμνίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Xenion στο Παραλίμνι από τις 21 Δεκεμβρίου 2019, και θα ρίξει αυλαία στις 05 Ιανουαρίου του 2020.

Για να δούμε τι είναι το “The Σίνεμα Project”:

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο, χριστουγεννιάτικο και χειμερινό project κινηματογράφου στην Επαρχία Αμμοχώστου που θα φέρει στις οθόνες μας πολλές ταινίες, τις πιο προσφάτως αφιχθείς στις οθόνες, με ταινίες για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και ταινίες δράσης, κωμωδίες κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί το ανθρώπινο μυαλό! Φυσικά, δε θα μιλούσαμε για χριστουγεννιάτικο project, αν το «μενού» δεν περιείχε και τις πολυαγαπημένες μας παλιές Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Απώτερος στόχος και σκοπός του φεστιβάλ, είναι να εμπλουτίσει τις χριστουγεννιάτικες μας επιλογές στην ευρύτερη ελεύθερή επαρχία Αμμοχώστου και το Παραλίμνι, να ζεστάνει τα ψυχρά βράδια του χειμώνα και να χρωματίσει τις στιγμές μας μέσα από τις μαγικές εικόνες των ταινιών του σύγχρονου χολιγουντιανού κινηματογράφου.

Ετοιμαστείτε, γιατί έρχεται! Έρχεται και θα διαρκέσει 16 ολόκληρες μέρες, με πολλές κι ολοκαίνουργιες ταινίες, με ανατρεπτικές εκπλήξεις και ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα μας ταξιδέψει στον απόλυτο και συναρπαστικό κόσμο του σινεμά.

Μείνετε συντονισμένοι… ΕΡΧΕΤΑΙ!

Κάντε like την σελίδα του “The Σινεμά project” στο Facebook