Παραλίμνι: Έρευνα για τον 72χρονο κατηγορούμενο που πήδηξε από το παράθυρο του δικαστηρίου


Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 72χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου πήδηξε από το παράθυρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, διέταξε η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα διεξάγεται προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν πράξεις ή παραλείψει των παρευρισκόμενων αστυνομικών και η ενδεχόμενη διάπραξη οποιονδήποτε αδικημάτων. 

Η απόφαση λήφθηκε μετά από σύσκεψη των στελεχών της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το πρωτοφανές περιστατικό. 

Να σημειωθεί ότι λόγω των πρωτοκόλλων και των μέτρων που ισχύουν για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού οι δικαστικές αίθουσες έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των παρευρισκομένων. 

Όπως αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα Alphanews.Live "όλα έγιναν αστραπιαία" κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου για παραπομπή του κατηγορούμενου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου. 

Το πρωί ο 72χρονος Βρετανός κατά τη σημερινή διαδικασία παραπομπής του ενώπιον του Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, άνοιξε το παράθυρο, έπεσε από τον πρώτο όροφο και κατέληξε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. 

Ο κατηγορούμενος παρουσιάσθηκε χθες ενώπιον του Δικαστηρίου για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για μια ημέρα και για αδικήματα που διαπράχθηκαν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2019 στην ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου. 

Στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου φαίνεται να έχει τραυματιστεί στα πόδια και στα χέρια. 

Οι εξετάσεις γύρω από την υπόθεση συνεχίζονται. 


ΠΗΓΗ:alphanews.Live