Παραλίμνι: Αρχίζουν τα βελτιωτικά έργα στο Αθλητικό Κέντρο Τάσος Μάρκου


Σε επιθεώρηση και καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Παραλίμνι προέβησαν οι αρμόδιοι του Δήμου και η επιτροπή Παιδείας και Αθλητισμού. 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου και μέλος της επιτροπής Αθλητισμού Χρυσόστομος Φλουρέντζου, αναφέρει ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένου και του Δημάρχου, έδειξαν την προθυμία τους, προκειμένου να διενεργηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για να υπάρξει αναβάθμιση του "Τάσος Μάρκου" και των εγκαταστάσεων, κάτι που, όπως πληροφορούμαστε, θα γίνει σύντομα!

Η ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Χρυσοστόμου Φλουρετζου:

Σημερινή πολύωρη συνάντηση με το υπηρεσιακό προσωπικό του Δήμου Παραλιμνίου για επιθεώρηση και επίβλεψη των αθλητικών εγκαταστάσεων Παραλιμνίου. 

Μετά από εξουσιοδότηση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου έχουμε επιθεωρήσει και αριθμήσει κατά γράμμα όλα τα προβλήματα και τις αναβαθμίσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα στο Αθλητικό Κέντρο (από ηχοσύστημα μέχρι εξωτερικές περιφράξεις) έτσι ώστε να μπει μια γερή βάση για να μπορούμε να επιλύουμε άμεσα όποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται και να πληρούμε οποιεσδήποτε μελλοντικές απαιτήσεις και προσδοκίες. Ακολούθησε συνάντηση στο Δημαρχείο όπου με τη βοήθεια τους έχουν τροχιοδρομηθεί μεγάλο ποσοστό των καταγεγγραμένων και των ήδη εγκεκριμένων προτάσεων που δεν έχουν υλοποιηθεί πάντα στα πλαίσια του νέου προυπολογισμού με ορθολογικές λύσεις και προτάσεις που δεν τον επιβαρύνουν. (αλλαγή λόγω Covid-19). 

Έχω αναφέρει και έχω δημοσιεύσει τις παρατηρήσεις μου και τα παράπονα των συμπολιτών μας αμέτρητες φορές τα τελευταία τρία χρόνια με όλους τους εφικτούς τρόπους για τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις. Πλέον τα βλέμματα μας κοιτούν μόνο μπροστά και δεν υπάρχει λόγος ανακύκλωσης του παρελθόντος γιατι το έχω πει επίσης πολλές φορές ο Δήμος μας χρειάζεται συνεργασία και κατανόηση μεταξύ Δήμου και Δημότη  και ''όχι να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας''. 

Σήμερα έχω δει τον Παραλιμνίτη,μέλη της ΕΝΠ, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα οποία δεν ανήκουν καν στην επιτροπή Παιδείας και Αθλητισμού,το Δήμαρχο και το υπηρεσιακό προσωπικό να νοιάζεται για τον τόπο του και να έχει όρεξη να θυσιάσει επιπλέον ώρες για να φέρουμε εις πέρας αυτή την αποστολή - όπως έχει εξελιχθεί πλέον- για να αντιπροσωπεύει το Παραλίμνι μας επάξια. 

Ίσως για εμένα είναι η πιο παραγωγική μέρα που έχω ζήσει από την μέρα που έχω εκλεγεί ως Δημοτικός Σύμβουλος. Νιώθω περήφφανος όχι μόνο από πλευράς αποτελέσματος αλλά με τέτοια διάθεση και ενδιαφέρον από όλους ο Δήμος δε θα σταματήσει να  έχει αυξημένες τάσεις εξέλιξης για μπορούμε να προχωρούμε σταθερά μπροστά και να επιλύουμε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται.