Παραλίμνι: Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε αυτοκίνητο 49χρονου και συνελήφθη


Στη σύλληψη 49χρονου αλλοδαπού, μόνιμου κάτοικου Παραλιμνίου, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου κατά την διάρκεια περιπολίας τους για πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς αυτοκίνητο να είναι σταθμευμένο σε σκοτεινό σημείο με ένα πρόσωπο να κάθετε στην θέση του οδηγού.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι σε αυτό καθόταν 49χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του ο 49χρονός συμπεριφερόταν περίεργα και προσπάθησε να κρύψει κάτι κάτω από την θέση του οδηγού.

Σε έρευνα που ακολούθησε κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης ανευρέθηκε κάτω από την θέση του οδηγού μια θήκη γυαλιών μέσα στην οποία υπήρχε νάιλον σακουλάκι με άσπρη κρυσταλλική ουσία-μεθαμφεταμίνη βάρους 0.2 γραμμαρίων και μια γυάλινη καπνοσύριγγα με ίχνη κρυσταλλικής ουσίας.

Ο 49 χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και τέθηκε υπό κράτηση. 

Σχετικά ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου για συνέχιση των εξετάσεων.