Παραλίμνι: Έκτακτη σύσκεψη Δημάρχων και Κοινοταρχών για το Νοσοκομείο Αμμοχώστου


Προ των ευθυνών τους θέτουν οι Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες της επ. Αμμοχώστου τον Υπουργό Υγείας και τον ΟΚΥπΥ στη σημερινή έκτακτη σύσκεψή τους στο Δημαρχείο  Παραλιμνίου, αναφορικά με το Νοσοκομείο Αμμοχώστου και τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει!

Συγκεκριμένα τόνισαν ότι επιβάλλεται το Νοσοκομείο Αμμοχώστου να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά για όλους τους κατοίκους της επαρχίας.


Οι αγγελίες (για εργασία, ακίνητα, αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό κ.α.)  στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες επισκέπτες! 

Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ. (Τώρα και στα αγγλικά) 


Απαράδεκτο θεωρούν και το γεγονός ότι, ενώ ο Υπουργός είχε υποσχεθεί τη δημιουργία δύο επιπλέον ορόφων μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Οι μεγαλύτερες ευθύνες ανήκουν στον Υπουργό, όπως τόνισαν, ενώ την ίδια ώρα ρίχνουν το βάρος τους και στη διεύθυνση του ΟΚΥπΥ, οι οποίοι, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Παραλιμνίου, "φαίνεται να κωλυσιεργούν επίτηδες, γι' αυτό και δεν απαντούσαν τα τηλέφωνα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες". "Τους καλώ" τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Πυρίλλης "να δώσουν εξηγήσεις για την ανικανότητα που επέδειξαν, διαφορετικά να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Θα αναμένουμε να τηρηθούν οι υποσχέσεις ".


Ρεπορτάζ: Λευτέρης Ττάκκας