Παραλίμνι: Στους δρόμους οι καταστηματάρχεςΤο είπαν και το έκαναν πράξη! Οι καταστηματάρχες που επηρεάζονται απο το έργο του Κυκλικού Κόμβου στην 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, έκλεισαν τους δρόμους για περίπου 10 λεπτα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα αιτήματά τους. 


Στη σκηνή μετέβησαν και 3 περιπολικά, προκειμένου να πείσουν  τους διαματυρομενους να φύγουν από τη μέση του δρόμου για να επανέλθει η ομαλή κυκλοφορία, κάτι που εγινε. 

Αυτό που ζητάνε οι καταστηματάρχες, αλλά και οι ιδιοκτήτες σπιτιών, όπως διαβάσατε σε προηγούμενα ρεπορτάζ του Νέα Αμμόχωστος, είναι τουλάχιστον να μειωθεί η διάμετρος του (προγραμματιζόμενου ) κυκλικού κόμβου, έτσι ώστε να μην επηρεαστούν οι επιχειρήσεις τους. 

Τα τρία κυρία αίτημα:

1) Αφαίρεση διαχωριστικής νησίδας

2)Μείωση διαμέτρου του κυκλικού κόμβου

3) Διασφάλιση πρόσβασης εισόδου - εξόδου και στάθμευσης στα επηρεαζόμενα υποστατικά. 

Να πούμε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν και μάλιστα όπως μας ανέφεραν, θα είναι  πιο έντονες. 


Απο τους δημοτικούς συμβούλους Παραλιμνίου παρευρέθηκε ο Στάθης Κωνσταντίνου.


Ρεπορτάζ: Λευτέρης Ττάκκας


Πατήστε στην πιο πάνω εικόνα και μπείτε στη σελίδα του neammochostos.com στο facebook για να μαθαίνετε ΟΛΑ τα νέα της επαρχίας Αμμοχώστου