Παραλίμνι: Δύο ανήλικοι με πλούσιο βιογραφικό στις κλοπές στα χέρια της Αστυνομίας

Στη σύλληψη 14χρονου και 15χρονου, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε δέκα υποθέσεις κλοπής μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών και ποδηλάτων, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν πέντε μοτοποδήλατα, μία μοτοσικλέτα και δύο ποδήλατα που είχαν κλαπεί.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.20 το απόγευμα χθες, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, λίγο νωρίτερα, είχαν κλαπεί από προθάλαμο πολυκατοικίας στην επαρχία Αμμοχώστου, δύο ποδήλατα, αξίας 500 ευρώ. Λίγο αργότερα, στις 5.20 το απόγευμα χθες, κατά τη διάρκεια περιπολίας σε δρόμο της περιοχής, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο 14χρονο, οποίος οδηγούσε το ένα από τα δύο ποδήλατα που είχαν κλαπεί. Το δεύτερο ποδήλατο επίσης εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, σε παρακείμενο πάρκο.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ακόμη ενός νεαρού, ηλικίας 15 χρόνων, ο οποίος εντοπίστηκε και κλήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Στην παρουσία των γονέων τους, οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν στα μέλη της Αστυνομίας την κλοπή των δύο ποδηλάτων, ενώ ομολόγησαν επίσης την κλοπή αριθμού μοτοποδηλάτων και μίας μοτοσικλέτας.


Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι 14χρονος και 15χρονος φέρεται να εμπλέκονται σε εννέα συνολικά υποθέσεις κλοπής μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου, 2018 και Ιανουαρίου, 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου. Μετά από σχετικές υποδείξεις των δύο ανηλίκων, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν χθες, σε διάφορα σημεία στην επαρχία Αμμοχώστου, πέντε μοτοποδήλατα και μία μοτοσικλέτα που είχαν κλαπεί.


Αφού εναντίον του 14χρονου και του 15χρονου εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων κλοπής.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.