Παραλίμνι: Δήμαρχε, ο δρόμος που διάλεξες είναι μοναχικός

Μήνυμα στήριξης έστειλε ο αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, Αβράμης Μουλαζίμης (Αμερικάνος), προς τον δήμαρχο, Θεόδωρο Πυρίλλη, αναφορικά με την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο τελευταίος τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα στην οικία του!

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

"Φίλε μου Δήμαρχε Παραλιμνίου, Θεόδωρε Πυρίλλη. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι πολιτικοί, δεν διαταράσσουν καθόλου τα στάσιμα νερά της προόδου. Από την ημέρα που ανέλαβες Δήμαρχος, όσοι εκμεταλλεύονταν το Δήμο Παραλιμνίου και όσοι αδρανούν ενώ έπρεπε να βοηθούν, αντιμετώπισαν τη θύελλα και το τσουνάμι που φέρει το όνομά σου.

7 χρόνια θητείας ως Δήμαρχος και δεν δίστασες να συγκρουστείς με τη Κυβέρνηση, το κόμμα στο οποίο αναγιώθηκες πολιτικά, κρατικούς αξιωματούχους, ανεξάρτητους θεσμούς, υπαλλήλους του Δήμου, συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και συμφέροντα του υποκόσμου. Επέτυχες πολλά και προγραμματίστηκαν ακόμα περισσότερα.

Ο δρόμος όμως που διάλεξες είναι μοναχικός. Δέχθηκες λάσπη εκατοντάδες φορές. Αμφισβήτησαν την εντιμότητα σου, την ειλικρίνεια σου, την αφοσίωση σου. Σε έβαλαν πρωτοσέλιδο πάμπολλες φορές και ακόμα και σαν κατηγορούμενο θέλουν να σε σείρουν στα Δικαστήρια.

Αυτές τις μέρες, αντί για τους κρότους χειροκροτημάτων για το έργο σου, άκουσες τους κρότους της βόμβας που εξεράγηκε σπίτι σου. Εσύ όμως εκεί, ταγμένος με ιερότητα στο στόχο και σκοπό σου, που δεν είναι άλλος από την ευημερία του τόπου σου.

Αδελφέ μου Θεόδωρε. Όσες βόμβες και να σου βάλουν, όσες βρισιές και να σου πουν, σε όσα πρωτοσέλιδα και να σε βάλουν από ψεύτικες καταγγελίες, η ιστορία δεν θα ξεχάσει ποτέ του όνομά σου. Τα παιδιά όλων μας θα σε ευγνωμονούν. Οι χρυσές σελίδες της ιστορίας με τέτοιο τρόπο και απο ανθρώπους σαν εσένα γράφονται.

Μην πτοείσαι και συνέχισε τον αγώνα σου. Και να ξέρεις ότι και τελευταίος να μείνω, θα είμαι πάντα δίπλα σου.

Αβράμης Μουλαζίμης
Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου"