Παραλίμνι: Απαραίτητος ο έλεγχος του αυτοκινήτου πριν την εξόρμησή σου


Διακοπές στην Κύπρο; Μήπως ξέχασες το σημαντικότερο;

Οι εξορμήσεις σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς αποτελεί συνηθισμένη τακτική κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το απαραίτητο «βάσανο» πριν από το ταξίδι δεν είναι άλλο από τον σωστό έλεγχο του οχήματος, που αδιαπραγμάτευτα μπορεί να σου σώσει χρήματα, ακόμα και τη ζωή, σύμφωνα με τους ειδικούς στον τομέα  M.Vracimis&Son στο Παραλίμνι.

Γιατί να πάω σε ειδικό για τον έλεγχο του αυτοκινήτου μου;

Σίγουρα ελέγχοντας τη στάθμη του λαδιού και το νερού είναι πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει μόνος του. Αλλά είναι όντως τόσο απλό; 

Συμπεριλαμβανομένων των πιο πάνω, τα φρένα, η μπαταρία, το υγρό ψυγείου, το λιπαντικό κινητήρα, το λιπαντικό κιβωτίου ταχυτήτων, κ.α. είναι μερικά από τα βασικότερα σημεία στα οποία πρέπει να γίνει σωστός έλεγχος από εξειδικευμένο συνεργείο.

 Γιατί είναι απαραίτητη διαδικασία πριν από το ταξίδι;

Τα «απρόοπτα» θέματα στη μηχανή είναι λόγος για να αφήσουν το ταξίδι σας…στη μέση. Για αποφυγή τέτοιου είδους προβλημάτων, ένας γρήγορος εσωτερικός έλεγχος μηχανής είναι η κατάλληλη επιλογή.

Το συνεργείο αυτοκινήτων M.Vracimis&Son, προσφέρει μεταξύ άλλων και αυτή την υπηρεσία, οικονομικά και πάντα με επαγγελματισμό!

Για ραντεβού και επικοινωνία μπορείτε να καλέσετε στο 96350642 ή να επικοινωνήσετε με το συνεργείο M.Vracimis&Son μέσω της σελίδας τους στο Facebook πατώντας ΕΔΩ