Aεροδιακομιδή των οργάνων του άτυχου Στέφανου (pics)



Αεροδιακομιδή των οργάνων του 17χρονου Στέφανου από το Παραλίμνι, ο οποίος χάρισε ζωή με το θάνατο του, για να φθάσουν τάχιστα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και κατόπιν στον τελικό τους προορισμό πραγματοποίησε το ελικόπτερο «Ακρίτας».
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία με σκοπό την έγκαιρη μεταφορά, ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι, επιχείρηση για την αεροδιακομιδή ανθρώπινων οργάνων, που ανήκουν στον 17χρονο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Για τη δωρεά οργάνων του 17χρονου είχε δώσει τη συγκατάθεση της χθες η οικογένεια, αφότου ενημερώθηκε πως ο άτυχος Στέφανος ήταν κλινικά νεκρός, έτσι ώστε το παιδί τους να χαρίσει ζωή με το θάνατο του.

 

Το τροχαίο ατύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του 17χρονου, είχε σημειωθεί στις επτά Ιουνίου στο Παραλίμνι, όταν όχημα που οδηγούσε 64χρονος συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του Στέφανου, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να εκσφεδονιστεί στην άσφαλτο.

 

Από το τροχαίο, ο άτυχος νέος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέχρι χθες.

 

Μεταφέρθηκαν όργανα και οδικώς

 

Στο μεταξύ, στην μεταφορά άλλων ανθρώπινων οργάνων συνέβαλε και η Τροχαία Αρχηγείου, με τη συμβολή περιπολικών.

 

Τα όργανα μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στα μέλη αεροπορικής αποστολής, για τον τελικό προορισμό τους.


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

*Super καλοκαιρινός διαγωνισμός ΑΠΟ ΤΟ FIXED4U με δώρα αξίας €220!*