Παραλίμνι: Θλίψη στον ΟΚΥπΥ για το θάνατο του Γιώργου Κορωνίδη


Τη θλίψη του, για το θάνατο του 35χρονου νοσηλευτή, Γιώργου Κορωνίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαία σύγκρουση το απόγευμα της Τετάρτης, εξέφρασε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε την απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια του Νοσηλευτή του Γενικού Νοσοκομείου Αμμωχόστου, Γιώργου Κορωνίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό του Οργανισμού, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

«Ευχόμαστε ολόψυχα κουράγιο και δύναμη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να είναι αιώνια η μνήμη του», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 35χρονος, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παραλίμνι, όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 36χρονη.

Η σφοδρή σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 19:45 το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στο Παραλίμνι, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Δερύνειας-Παραλιμνίου, επιχείρησε στροφή δεξιά σε πάροδο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος και ο οποίος κινείτο σε ευθεία πορεία.


Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε, μοιράστηκε στα δυο,  με αποτέλεσμα το άλλο μισό της μοτοσικλέτας να καταλήξει σε άλλο όχημα.

Αμέσως, στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 35χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παρά την ολιγόωρη μάχη που έδωσε για τη ζωή, ο 35χρονος κατέληξε γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας, ενώ από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, διαφαίνεται πως ο άτυχος νέος έφερε προστατευτικό κράνος.