Παραλίμνι: Θλίψη για το χαμό του 35χρονου Γιώργου - Ήταν νοσηλευτής στο Γ.Ν. Αμμοχώστου


Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τα θανατηφόρα δυστυχήματα τον τελευταίο μήνα, αφού έντεκα συνάνθρωποί μας έσβησαν τον τελευταίο στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους και τους φίλους του.

Τελευταίο θύμα του Μολώχ της ασφάλτου, είναι ο 35χρονος Γιώργος Κορωνίδης, από το Παραλίμνι, νοσηλευτής στο επάγγελμα, ο οποίος εργαζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Παραλίμνι, όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 36χρονη.



Η σφοδρή σύγκρουση, σημειώθηκε γύρω στις 19:45 το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη στην οδό Αδαμάντιου Κοραή στο Παραλίμνι, με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Δερύνειας-Παραλιμνίου, επιχείρησε στροφή δεξιά σε πάροδο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος και ο οποίος κινείτο σε ευθεία πορεία.

Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε, μοιράστηκε στα δυο,  με αποτέλεσμα το άλλο μισό της μοτοσικλέτας να καταλήξει σε άλλο όχημα.



Αμέσως, στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 35χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παρά την ολιγόωρη μάχη που έδωσε για τη ζωή, ο 35χρονος κατέληξε γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος έφερε προστατευτικό κράνος. Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ η 36χρονη οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.



Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου έχασαν τη ζωή τους 24 συνάνθρωποί μας στην άσφαλτο, σε 22 θανατηφόρα δυστυχήματα.