Παραλίμνι: 5ο ετήσιο και φιλολογικό μνημόσυνο Παναγιώτη Σωφρονίου (πρόσκληση)



Πέντε χρόνια συμπληρώνονται στις 24 Ιουνίου 2019 από τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Σωφρονίου.

Επ’ ευκαιρία του 5ου ετήσιου μνημοσύνου του, στο Παραλίμνι διοργανώνεται φιλολογικό μνημόσυνο, με παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Με τα μάτια τα δικά μας – Το συννεφάκι».

Η ανοικτή πρόσκληση από την μητέρα του κυρία Σόνια:

«Αγαπητοί φίλοι , μας ευλόγησε ο Θεός να φέρουμε εις πέρας μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια την επιμέλεια και την έκδοση του βιβλίου του γιου μου Παναγιώτη Σωφρονίου.

Γιατί έχω κοντά μου καλούς ανθρώπους που θυμούνται το παιδί μου και μας ενδυναμώνουν να μη χάσουμε τα βήματά μας. Και αυτοί είστε εσείς, αγαπημένοι του Γιώτη και αγαπημένοι της οικογένειάς μας. Έχουμε στα χέρια μας ένα βιβλίο διαφορετικό, αλλιώτικο που αποτυπώνονται οι απόψεις ενός ξεχωριστού νέου μέσα από τα κείμενα και τα άρθρα του.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στις 11πμ στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου στο φιλολογικό μνημόσυνο που θα ακολουθήσει το μνημόσυνο στην ομώνυμη Εκκλησία νωρίτερα την ίδια μέρα με αφορμή το 5ο μνημόσυνο .

Αργότερα, όταν ετοιμαστεί η πρόσκληση θα σας την κοινοποιήσουμε. Εν τω μεταξύ θα διατίθεται το βιβλίο στην οικία μας, οδός Ικάρου 5 5281 Παραλίμνι. Τηλέφωνο 97 67 73 72.

Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια , για την ενσυναίσθηση και το σεβασμό προς εμένα προσωπικά και τα αδέλφια του Γιώτη μας.

Εύχομαι να σας προστατεύει η Παναγία και να σας ευλογεί».