ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 28χρονος έστειλε στην Εντατική τον πρώην πεθερό του

Στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Παραλιμνίου νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης (16/08), 50χρονος άντρας μετά από άγριο καυγά που είχε με τον πρώην γαμπρό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 16/08, όταν ο 28χρονος επισκέφθηκε το σπίτι της πρώην συμβίας του για να δει την κόρη τους.

Στο σπίτι γινόταν πάρτι για τα γενέθλια της δεύτερης κόρης της συμβίας του 28χρονου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που εχει στην κατοχή της η Αστυνομία, ο 28χρονος επιχείρησε να φιλήσει την πρώην συμβία του με σκοπό να τα ξαναβρούν. Τότε η τελευταία αντέδρασε και τον κτύπησε.

Τα αίματα ανάψαν όταν ο 28χρονος έγινε έξαλλος, ο οποίος τραυμάτισε την πρώην συμβία του και τότε επενέβη ο 50χρονος πρώην πεθερός του.

Ο 28χρονος, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού, άρχισε να χτυπά τον 50χρονο, προκαλώντας του τραύματα στο πρόσωπο, ενώ τον κτύπησε δυνατά στο κεφάλι προκαλώντας του σοβαρό τραύμα και στο κρανίο.

Με την παρέμβαση άλλων προσώπων το περιστατικό έληξε, ενώ ο 50χρονος, αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, εισήχθη στην εντατική λόγω της κατάστασής του, η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ο 28χρονος τράπηκε σε φυγή για να εντοπιστεί μετά από λίγες ώρες από την Αστυνομία αφού έγινε καταγγελία εναντίον του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, "tothemaonline",  εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Η ένδειξη στον έλεγχο αλκοόλης που του έγινε έδειξε 77 mlg αντί 22.

Ο 28χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/08), βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας και άσεμνης επίθεσης.

Να σημειώσουμε πως παρουσιάστηκε την Παρασκευή (17/08) ενώπιον Δικαστηρίου όπου τέθηκε υπό κράτηση για 5 ημέρες.

Τέλος να αναφέρουμε πως πρόκειται για πρόσωπα από την Αγγλία τα οποία διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.


ΠΗΓΗ: tothemaonline.com / Ιωάννα Μάντζιηπα