Παραδέχθηκε ήττα ο Αβέρωφ-Συνεχάρη Χριστοδουλίδη και Μαυρογιάννη


Τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, δέχθηκαν ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, τους οποίος συνεχάρη.

Μετά τα αποτελέσματα των exit polls, ο Νίκος Χριστοδουλίδης κλείδωσε την πρωτιά, ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τη δεύτερη θέση και ο Αβέρωφ Νεοφύτου τους συνεχάρη για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. 

Μέχρι στιγμής, Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ξεπέρασε τον Αβέρωφ Νεοφύτου και πλησιάζει τον Χριστοδουλίδη.   

Σημειώνεται ότι, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, μεταβαίνει ευσπσμένα στο Προεδρικό, όπου θα έχει έκτακτη σύσκεψη με τον Νίκο Αναστασιάδη, ενώ στη συνέχεια θα πάει στο επιτελείο του. 

Παράλληλα, ήδη γίνονται διεργασίες για την επόμενη μέρα στο Δημοκρατικό Συναγερμό, με τις πληροφορίες να λένε ότι θα συνέλθει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος για εξέταση του τελικού αποτελέσματος και για τις αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Πάντως εξερχόμενος της Πινδάρου ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων λέγοντας ότι θα ενημερωθούν «σε λίγο».