Παντρεύτηκαν στην Κύπρο και ένα χρόνο μετά τη σκότωσε (pics)

Ένας ρομαντικός γάμος στην Κύπρο κατέληξε σε ανείπωτη τραγωδία, όταν ο 58χρονος  David Pawluk μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 63χρονη σύζυγό του, Margaret Howlett, κατά την διάρκεια καυγά.

 

Σύμφωνα με τον DailyMail, το ζευγάρι των Βρετανών βρέθηκαν το 2017 στην Κύπρο για να παντρευτούν μόνοι τους, χωρίς οικογένεια ή φίλους, στοιχείο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο δικαστήριο για την καταδίκη του 58χρονου.

The pair had a 'whirlwind romance' with possessive Pawluk (pictured) moving into Ms Howlett's home and showering his partner with gifts and holidays

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο David Pawluk, ο οποίος δούλευε ως οδηγός ταξί, σκότωσε τη γυναίκα του στην κουζίνα του σπιτιού τους και την άφησε εκεί, μετά από διαμάχη που είχαν όταν ο 58χρονος είχε χάσει £80,000 σε τυχερά παιχνίδια.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, η 63χρονη ήθελε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, που είχε παντρευτεί το 2017, λόγω της αρρώστιας του με τον τζόγο.

Η DailyMail αναφέρει ότι την είχε μαχαιρώσει στο πρόσωπο και στον λαιμό, ενώ την είχε παρατήσει στο πάτωμα της κουζίνας και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

It emerged in the month before her death that Ms Howlett (above) had confided in a friend that she no longer loved Pawluk and she only had £4,000 left of her £24,000 savings

Ωστόσο, δεν το έπραξε και το έσκασε με το ταξί του. Δύο ημέρες μετά, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Στη συνέχεια, όταν η Αστυνομία πήγε στην σκηνή, εντόπισε νεκρή την Margaret Howlett, να φορά ακόμα το παλτό της, αφού ο σύζυγός της την είχε αιφνιδιάσει και σκοτώσει μόλις είχε γυρίσει στο σπίτι τους.

Κατά την διάρκεια της δίκης, μαρτυρίες ανέφεραν ότι ένα μήνα πριν τον θάνατό της, η Howlett είχε εξομολογηθεί σε φίλη της ότι δεν αγαπούσε πλέον τον σύζυγό της και ότι μόνο £4,000 απέμειναν από τα £24,000 στον λογαριασμό της.

Έρευνες κατέδειξαν ότι ο 58χρονος είχε κάνει ανάληψη £40,000 και τα σπατάλησε στον τζόγο.

Ο 58χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση.