Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία 14χρονης. O 46χρονος είχε αποπλανήσει και άλλη ανήλικη

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του 14χρονου κοριτσιού που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στις ράγες του ηλεκτρικού στον σταθμό του Μοσχάτο

Μία ηµέρα νωρίτερα οι γονείς του είχαν καταγγείλει στο Τµήµα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής την αποπλάνηση του κοριτσιού από 46χρονο, ο οποίος διατηρεί κατάστηµα µε ψιλικά σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της ανήλικης. Μόλις προχθές, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στο κατάστηµα ψιλικών του 46χρονου, µε τον οποίο ήρθαν στα χέρια. Ο πατέρας έλεγε στον 46χρονο να µην ξαναπλησιάσει το παιδί. Στη συνέχεια, οι γονείς έκαναν την καταγγελία στην Αστυνοµία.

Η 14χρονη άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν ήθελε τη ζωή της χωρίς τον 46χρονο και πως δεν καταλάβαινε γιατί οι γονείς της δεν της επέτρεπαν αυτή τη σχέση.

Η κόρη του ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών ήταν φίλη με τη 14χρονη, ενώ ο  46χρονος μετέβη στον εισαγγελέα και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι είχε άλλη μια σχέση με 14χρονη την περίοδο 2017-2018. Εξ αυτού του λόγου φέρεται να κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία καθώς είχε φωτογραφίες από εκείνη την ανήλικη.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 46χρονος:

  • αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
  • κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)
  • πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα )

Ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.