Πανδαιμόνιο στον αέρα. Άντρας προσπαθούσε να ανοίξει την θύρα κινδύνου νομίζοντας ότι είναι η τουαλέτα!

Ο άντρας ταξίδευε από το Νέο Δελχί της Ινδίας στην Πάτνα, το Σάββατο και με τα καμώματά του σήμανε συναγερμό στο αεροπλάνο και τον σταμάτησε το πλήρωμα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αερομεταφορέας.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός άντρας, κοντά στα 30 πετούσε για πρώτη φορά με αεροπλάνο, κάτι που μάλλον έγινε πλήρως κατανοητό από όλους. Όπως έγραψε η Telegraph, με έδρα την Καλκούτα, όταν οι συνεπιβάτες του τον ρώτησαν τι έκανε, εκείνος τους είπε ότι έπρεπε να πάει επειγόντως στην τουαλέτα και συνέχισε να προσπαθεί να ανοίξει την θύρα κινδύνου.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο επιβάτης παραδέχθηκε το λάθος του, λέγοντας ότι μπερδεύτηκε, καθότι ταξίδευε για πρώτη φορά στη ζωή του.

Η αεροπορική εταιρεία GoAir ανέφερε με τη σειρά της ότι ζήτησε από τις Αρχές περαιτέρω έρευνα για το περισταικό, αφότου το αεροσκάφος έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό του.

Η αστυνομία της Πάτνα άφησε ελεύθερο τον άντρα.

Εκπρόσωπος του αερομεταφορέα τόνισε ότι ο επιβάτης δεν θα κατάφερνε έτσι κι αλλιώς να ανοίξει την πόρτα, λόγω της πίεσης του αέρα εντός της καμπίνας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα