Το «παλεύει» να αλλάξει ο καιρός αλλά… όταν το κάνει δεν είναι για πολύ!

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη και στα δυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το… επιχειρεί να αλλάξει λίγο ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, το µεσηµέρι και το απόγευµα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο αναµένονται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.