Παιδί θαύμα: Επτάχρονος YouTuber έβγαλε 19,3 εκατομμύρια ευρώ σε έναν χρόνο

Είναι μόλις επτά ετών, η περιουσία του, όμως, αγγίζει ήδη τα 19,3 εκατομμύρια ευρώ – Αν αναρωτιέστε πώς το κατάφερε, η απάντηση είναι με τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube.

Ο λόγος για τον μικρό Ράιαν από τις ΗΠΑ, ο οποίος έχει 17 εκατομμύρια ακολούθους στο κανάλι του, ενώ τα βίντεό του έχουν συγκεντρώσει περίπου 26 δισεκατομμύρια views.

Το ιλιγγιώδες αυτό ποσό, μάλιστα, το έβγαλε σε ένα μόλις χρόνο! Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Youtubers με τα περισσότερα κέρδη για το διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούνιος 2018.

Ο επτάχρονος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βίντεο με τίτλο “Ryan ToysReview” στα οποία παρουσιάζει τις κριτικές του για διάφορα παιχνίδια.

Όπως εξηγεί το Forbes τα περισσότερα κέρδη για τον επτάχρονο Ράιαν ήρθαν από τις διαφημίσεις που παίζουν πριν τα βίντεό του – συνολικά αφορά το 96% των εσόδων του ή διαφορετικά 18,5 εκατ. ευρώ.

Η πρωτοβουλία για το κανάλι του Ράιαν ανήκει στους γονείς του, ενώ ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία του στο ότι είναι «διασκεδαστικός και αστείος».

Σύμφωνα με το Forbes λόγω της ηλικίας του Ράιαν, το 15% των κερδών του τοποθετείται σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα μείνει κλειδωμένος μέχρι την ενηλικίωσή του.