Παιδεραστής προέταξε το μεσαίο δάκτυλο στους γονείς του θύματος


Καμία μεταμέλεια από τον παιδεραστή, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο Λάρνακας για σεξουαλική κακοποίηση 16χρονης.

Ο ίδιος, αφού καταδικάστηκε, αποφυλακίστηκε νωρίτερα πληρώνοντας το ποσό των 700 ευρώ, ενώ αμέσως μετά την αποφυλάκισή του προέβη σε άσεμνη πράξη, προτάσσοντας το μεσαίο του δάκτυλο προς τους γονείς της ανήλικης, μια και δράστης και θύμα διαμένουν στην ίδια γειτονιά.

Η οικογένεια της ανήλικης υπόκειτο καθημερινά σε ψυχολογικό πόλεμο από τον άνδρα και αναγκάστηκε να μετακομίσει από τη γειτονιά.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οι γονείς είπαν πως έπαθαν σοκ, όταν αντίκρισαν τον παιδεραστή να διακινείται με το όχημά του στους δρόμους της  κοινότητας. Όταν το όχημά του πέρασε δίπλα από το δικό τους, αυτός προέβη στην άσεμνη πράξη.

Ο παιδεραστής συνεχίζει, σύμφωνα με τους γονείς, μέχρι και σήμερα να προκαλεί με διάφορους τρόπους την οικογένεια, η οποία αποφάσισε να μετακομίσει από την περιοχή παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας κατάφερε με προφάσεις μαζί με τη γυναίκα του να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της ανήλικης, όπως είχε αναφερθεί στην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.


Επιμέλεια: sigmalive