Παίξε Μουντιάλ και βρες τους πιο επικίνδυνους καταζητούμενους – Ποιους ψάχνει η Κύπρος

Οι Ευρωπαϊκοί αγώνες ποδοσφαίρου συνεχίζονται….Παίκτες, οι πιο περιζήτητοι καταζητούμενοι της Ευρώπης. Στο παιγνίδι αυτό συμμετέχει και η Κύπρος

 

Με ένα πρωτότυπο τρόπο οι Ευρωπαϊκές Αρχές επιβολής του Νόμου, ζητούν από το κοινό να βοηθήσει στην προσπάθεια εντοπισμού καταζητούμενων προσώπων. 

 

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία, οι Αστυνομίες ευρωπαϊκών χωρών μέσα από το δικό τους ευρωπαϊκό παιγνίδι, ζητούν από το κοινό να εντοπίσει 25 επικίνδυνους καταζητούμενους εγκληματίες που έχουν καταχωρηθεί από ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος. 


Το παιγνίδι ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (12-14 Ιουλίου, 2018) και σε αυτό δίνονται 25 ποδοσφαιρικές κάρτες, οι οποίες αντιστοιχούν στον κάθε καταζητούμενο (φυγόδικο), ένα ή δύο από κάθε χώρα που συμμετέχει. Από το κοινό που θα συμμετάσχει στο παιγνίδι ζητείται να κοινοποιήσει στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης τους 9 μοναδικούς κωδικούς που θα δοθούν επίσημα, ώστε να ξεκλειδώσει ολόκληρη την ομάδα των παικτών (φυγόδικων) και να συμμετάσχει σε αυτό. Οι συμμετέχοντες θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση με δώρο. Αν θέλετε να συμμετάσχετε πατήστε ΕΔΩ.

 

Μην τους αφήσετε να νικήσουν. Αυτοί οι εγκληματίες καταζητούνται για πολύ σοβαρά αδικήματα, όπως φόνους, ληστείες, απάτες, διακίνηση ναρκωτικών. Εντοπίστε τους! Το παιγνίδι ξεκινά αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου, 2018 στις 9 το πρωί. Για να μπορέσετε να παίξετε χρειάζεστε τον κωδικό. Οι κωδικοί θα δίνονται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας Κύπρου ως ακολούθως: