Παγκύπριος έρανος για να σωθεί 27χρονος πατέρας πεντάχρονου


Ένας 27χρονος από την Πάφο, πατέρας ενός κοριτσιού πέντε μόλις χρόνων, δίνει από τον περασμένο Απρίλιο μάχη για τη ζωή του. Πλέον, η οικογένεια του απευθύνει έκκληση στον κάθε ένα από εμάς να συνδράμει όσο μπορεί για να καταστεί εφικτή η μεταφορά του σε ειδικο κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού. Για τον σκοπό αυτό έχει εξασφαλισθεί άδεια από την Έπαρχο Πάφου για διενέργεια εράνου που θα επιτρέψει την αναγκαία αυτή διαδικασία.

Ο 27χρονος Πολύδωρος είχε υποστεί ανακοπή καρδίας στις 27 Απριλίου, μετά από επεισόδιο πνιγμού που είχε στα Δημοτικά Μπάνια Κάτω Πάφου. Έκτοτε, ο νεαρός πατέρας έχασε την επαφή του με το περιβάλλον, φέροντας πλέον τραχειοτομία και γαστροστομία. Νοσηλεύθηκε στις εντατικές των Νοσοκοκείων Λεμεσού και Πάφου, ενώ πλέον βρίσκεται στο Μέλαθρο Αγωνιστών για εξειδικευμένες θεραπείες αποκατάστασης.

Η κατάσταση του ωστόσο δεν βελτιώνεται και ειδικοί επιστήμονες από το εξωτερικό έχουν καταστήσει σαφές στην οικογένεια του ότι είναι αναγκαία η μεταφορά του σε ειδικό κέντρο αποθεραπείας. Η πολυδάπανη διαδικασία απαιτεί την αρωγή όλων όσοι μπορούν, για αυτό και η οικογένεια απευθύνει έκκληση για συμμετοχή του καθενός από εμάς στον παγκύπριο έρανο για τον οποίο λήφθηκε σχετική άδεια.

Εισφορές μπορούν να γίνονται στην Ελληνική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού: 582-10-938746-01 (IBAN) CY80 0050 0582 0005 8210 9387 4601 SWIFT (BIC) HEBACY2N