Ορμήδεια: Πατέρας δύο παιδιών ο "Βαλεντίνος"


Ενέδρα θανάτου έστησαν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον 28χρονο Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως Βαλεντίνος, πατέρας δυο παιδιών, έξω από το πατρικό του σπίτι στην κοινότητα Ορμήδειας.

Η εγκληματική ενέργεια έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 28χρονος δέχθηκε πυρά τη στιγμή που βρισκόταν έξω από το πατρικό του σπίτι. Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνες ενώ στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής. 

Του έστησαν ενέδρα...

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι βρισκόταν έξω από την οικία και συνομιλούσε με το πρόσωπο που δέχθηκε τους πυροβολισμούς, λίγο πριν τον αποχαιρέτησε για να φύγει.

Ακολούθως, όπως είπε, άκουσε μοτοσικλέτα να προσεγγίζει την περιοχή και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς.   

Το εν λόγω πρόσωπο είχε δεχθεί πυρά και κατά το τετραπλό φονικό που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα και για την πολύκροτη υπόθεση ήταν αυτόπτης μάρτυρας. 

Στη σκηνή έσπευσε και ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημήτριου.

Δηλώσεις Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου: 

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, Γιώργος Οικονόμου, ανέφερε ότι γύρω στις 11:00 το βράδυ της Πέμπτης διαπράχθηκε φόνος εναντίον 29χρονου.

"Το θύμα είναι άτομο που έχει απασχολήσει την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις. Οι εξετάσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, για αυτό περισσότερα θα δηλώσουμε αύριο, μετά που θα εξεταστεί και η σκηνή τόσο από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών τόσο και από ιατροδικαστές".

Ερωτηθείς εάν η Αστυνομία ανέμενε "χτύπημα" αυτές τις μέρες αφού το πρόσωπο που τραυματίστηκε θανάσιμα συνδέεται με κάποιες υποθέσεις ο κ. Οικονόμου είπε,

"Δεν μπορώ να πω ότι το περιμέναμε ούτε ότι συνδέεται το συγκεκριμένο συμβάν με κάτι απλά έτυχε να συμβεί το περιστατικό σήμερα 25 του μήνα".

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς και για την ώρα παραμένει άγνωστος ο αριθμός τους.   Ερωτηθείς υπάρχουν πληροφορίες για το γεγονός ότι παρακολουθούσαν το θύμα πριν το έγκλημα είπε,

"Είναι μέρος της διερεύνησης, οι συναδέλφοι του ΤΑΕ λαμβάνουν καταθέσεις θα διαφανεί στην πορεία". 


Πηγή:alphanews.Live