Οριστικό: Υπογράφει και πάει Ολλανδία ο Αρτυματάς


Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Αρτυματάς. Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ τα βρήκαν σε όλα για την μετεγγραφή του Παραλιμνίτη διεθνούς ανασταλτικού μέσου και ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει την αποστολή της «Κυρίας» που αναχωρεί την Τρίτη (16/7) για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του, αφού η μεγάλη επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια να ντυθεί στα κυανόλευκα ο 26χρονος άσος θα γίνει πράξη. Αν και οι επαφές ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωσης χρειάστηκε να κρατήσουν αρκετό διάστημα, εν τέλει βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Αρτυματάς μετακομίζει με ελευθέρα μετεγγραφή στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η Ανόρθωση θ’ αποτελέσει τον τρίτο κυπριακό σταθμό της καριέρας του Παραλιμνίτη ποδοσφαιριστή. Από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου «μετακόμισε» στον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2013 και στους γαλαζοκίτρινους ευτύχησε να πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα, αφού στο μεσοδιάστημα έπαιξε ως δανεικός στην Κέρκυρα την περίοδο 2017/18. Στους γαλαζοκίτρινους αγωνίστηκε συνολικά 74 παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα 26 τη σεζόν 2015/16, όταν στον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Το αίσιο τέλος στην υπόθεση Αρτυματά… λύνει τα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πλέον έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις δύο κενές θέσεις του κατάλογου Α για ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Θα αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός και ένας μεσοεπιθετικός που θα έχει την ικανότητα να παίξει τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και ως δεύτερος επιθετικός.