Ομόνοια: Λάμπει τo 21o αστέρι της!


«Νάτοι, νάτοι, οι πρωταθλητές…». Η Ομόνοια το σήκωσε! Η Ομόνοια μετά από 11 χρόνια αποχής από τίτλους πρωταθλήματος, έφθασε στην πηγή και ξεδίψασε. Σήκωσε την κούπα της πρωταθλήτριας και από χθες βράδυ λάμπει το 21ο αστέρι της!

Νύχτα μαγική και ονειρεμένη ήταν η χθεσινή για την Ομόνοια και τον κόσμο της. Περίπου 3.400 οπαδοί της είχαν την τύχη να βρεθούν στο ΓΣΠ μετά από μήνες και να ζήσουν μοναδικές στιγμές, να αποθεώσουν τους μεγάλους πρωταγωνιστές και να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Την ίδια ώρα, άλλες χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας βρίσκονταν στο «Ηλίας Πούλλος», παρακολουθώντας από γιγαντοοθόνες τις όμορφες στιγμές που εκτυλίσσονταν στο ΓΣΠ. Λίγη ώρα αργότερα, η αποστολή των πρωταθλητών με ανοιχτό λεωφορείο βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι, αποθεώθηκε εκ νέου και όλοι έγιναν ένα, πανηγυρίζοντας την τεράστια επιτυχία τους.

Η Ομόνοια, η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, τόσο σε απόδοση όσο και σε αποτελέσματα, έφθασε πανάξια στην κατάκτηση του τίτλου. Μια σεζόν που άρχισε ονειρικά, με την παρθενική παρουσία της ομάδας σε ευρωπαϊκό όμιλο και έκλεισε φανταστικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, παρέδωσε το τρόπαιο στον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου και αυτός με τη σειρά τους στους αρχηγούς Κούσουλο και Γκόμεθ.

Αυτοί και αφού προηγουμένως ανέβηκαν όλοι οι συντελεστές της επιτυχίας στην εξέδρα που στήθηκε με το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, σήκωσαν το τρόπαιο ψηλά για να γίνει ο χαμός. Διοικούντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικός διευθυντής, επιστημονική ομάδα, φροντιστές, προσωπικό, έγιναν ένα και ξεφάντωσαν ανοίγοντας σαμπάνιες. Ακολούθως έγινε και ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου.