Ομαδικός βιασμός Αγίας Νάπας: Οι ανατροπές, που οδηγεί την υπόθεση σ’ άλλα μονοπάτια


Ανατροπή στα αρχικά δεδομένα σημειώθηκε όπως όλα δείχνουν στην υπόθεση με την καταγγελία για ομαδικό βιασμό κατά Βρετανίδας τουρίστριας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα από 12 Ισραηλινούς νεαρούς τουρίστες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τους δικηγόρους κάποιων εκ των 7 εναπομείναντων υπόπτων, έχουν εντοπιστεί ίχνη dna από 3 άτομα άγνωστα που δεν έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ εντοπίζεται dna και ενός υπόπτου που περιλαμβάνεται στους 7, για τους οποίους ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης για 6 μέρες.

Αρχικά, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζονται οι δικηγόροι, η νεαρή Βρετανίδα είπε στους αστυνομικούς ότι ήρθε σε ερωτική επαφή και με τους 12 ενώ παραμένουν τώρα 7 κρατούμενοι.

Η υπόθεση όπως όλα δείχνουν θα καταχωρηθεί αφότου ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών και αμέσως θα οδηγηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω οδηγίες.

Εκτός οποιουδήποτε συγκλονιστικού απροόπτου η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Μέχρι τότε οι ύποπτοι που θα αποδειχθεί ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έχουν εμπλοκή, θα παραμείνουν στο νησί μας ως κρατούμενοι. Μετά και τη σημερινή διαδικασία οι ύποπτοι οδηγήθηκαν σε κρατητήρια ανά τα παγκύπριο για να οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου την ερχόμενη Πέμπτη.


Πηγή:sigmalive