Ολυμπιακός-ΕΝΠ: Ενωσάρα… χωρίς φρένα! 0-1


Τεράστια νίκη πέτυχε η ΕΝΠ η οποία κέρδισε τον Ολυμπιακό στο “Μακάρειο” και συνεχίζει ακάθεκτη την εξαιρετική της πορεία.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες, έχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα την μπάλα στην κατοχή (60%). Οι μαυροπράσινοι ήταν πιο επικίνδυνοι, με την ΕΝΠ να επενδύει περισσότερο στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΝΠ πήρε προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ντένιγκ στο 49′, με το γκολ να διαφοροποιεί την εικόνα της αναμέτρησης. Οι μαυροπράσινοι επιδίωξαν να αντιδράσουν όμως οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Λεωνίδα Βόκολου κυρίως από στημένες φάσεις δεν καρποφόρησαν.

Στο 67′ Ο Γκατσέφσκι εξουδετέρωσε τις προσπάθειες Κα και Κοστόφ σε μια διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων… νίκησε και τον

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο για το γκολ, με την ΕΝΠ να διαχειρίζεται με ιδανικό τρόπο το προβάδισμα, με το τελικό 0-1 να ανεβάζει τους «βυσσινί» στους 21 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την ομάδα του Τακτακαλά.


ΠΗΓΗ: NAsportscy.com