Όλα όσα λέχθηκαν στην διάσκεψη για το "Ayia Napa Youth Soccer Festival" (Φώτος)


Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (06/04) η δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία έγινε η παρουσίαση του φετινού "Ayia Napa Youth Soccer Festival" που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι 21 Απριλίου.

Η ιστοσελίδα μας ήταν στο δημαρχείο της Αγίας Νάπας και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν... 

Στο πάνελ οι: Χρίστος Κωνσταντίνου (διοργανωτής), Στέλιος Αναστασίου (αρχισυντάκτης kerkida.net), ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέτου, από το Υφυπουργείο Τουρισμού Νίκη Καραγιώργη, από πλευράς ΚΟΠ ο Χάρης Κυρίλλου, από τον ΚΟΑ  ο Σωτήρης Αδάμου και από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού η Αλεξάνδρα Κυριάκου.

-Έναρξη της διάσκεψης:

Χρίστος Κωνσταντίνου (Διοργανωτής): "Σας καλωσορίζω όλους. Το τουρνουά θα πραγματοποιήθει από τις 16-21 Απριλίου. Φέτος θα έχει και κορίτσια, θα έχει οκτώ ομάδες. Στόχος μας είναι να δώσουμε μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση στα παιδιά μας, περιορίζοντας τις απογοητεύσεις. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα φιλοξενήσουμε 25 ομάδες από το εξωτερικό.

Το τουρνουά αναμένεται να το παρακολουθήσουν πέρα των 20.000 θεατών. Νιώθουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε την Digital. Στόχος μας η προστασία των παιδιών ώστε να απολαύσουν το τουρνουά. Πρέπει να χειροκροτήσουμε τα παιδιά". 

Χρίστος Ζαννέτου (Δήμαρχος Αγίας Νάπας): "Να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια του Youth Soccer Cyprus, που συνεχίζουμε μετά από δύο χρόνια την διοργάνωση. Δύο χρόνια μας έχουν λείψει τα πάντα. Εμείς είμαστε έτοιμοι με τις εγκαταστάσεις μας, να φιλοξενήσουμε αυτό του τουρνουά. Θα καταβάλουμε μια προσπάθεια να είμαστε πάντα έτοιμοι. Πρέπει να το προωθούμε και στους νέους και στους μεγάλους."


Χάρης Κυρίλλου (ΚΟΠ): "Ως εκπρόσωπος της ΚΟΠ, συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Μετά από δύο χρόνια αρχίζει ξανά η γιορτή του ποδοσφαίρου. Θα θέλαμε να τονίσουμε το θέμα συμπεριφοράς που θα εμπλακούν σε αυτό του τουρνουά. Το παιδικό ποδόσφαιρο είναι το πιο αγνό. Τα παιδιά από μόνα τους μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι γονείς θα πρέπει να αφήσουν τα παιδιά τους να απολαύσουν το ποδόσφαιρο. Αφήστε τα παιδιά να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα, ώστε να περάσουν καλά".


Σωτήρης Αδάμου (ΚΟΑ): "Ο οργανισμός παραμένει υποστηρικτής του αθλητισμού. Το σημαντικό αυτό τουρνουά επιστρέφει. Θα ήθελα να τονίσω πως το τουρνουά μπορεί να ενεργήσει θετικά στα παιδιά".

Στέλιος Αναστασίου (Αρχισυντάκτης Kerkida.net): "Με μεγάλη ικανοποίηση θα ανοίξουμε τα φλας και θα καλύψουμε τους αγώνες, τους μελλοντικούς μας αστέρες. Ευχή μας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά σε θέμα αθλητοπρέπειας. Πρέπει να δώσουμε την σωστή κατεύθυνση στα μικρά παιδιά, σε αυτό που τους αρέσει περισσότερο, να παίζουν ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία".

Νίκη Καραγιώργη (Υφυπουργείο Τουρισμού): "Τιμή μας που είμαστε δίπλα του τουρνουά και τους ευχαριστούμε. Παλιά σαν υφυπουργείο δώσαμε και ένα ποσό παλιά στον Δήμο Αγιάς Νάπας".

Αλεξάνδρα Κυριάκου (Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού): "Θα υπάρξει περίπτερο με λαμπάδες και πολλά άλλα για φιλανθρωπικό σκοπό".

Πηγή:  kerkida.net