«Όλα είναι στο παιχνίδι. Κάποιοι κάνουν αντικειμενική κριτική και κάποιοι όχι»


Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου. Όσα είπε ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός για το καθημερινό σίριαλ του ΣΚΑΪ, “8 Λέξεις”, τα νέα του σχέδια στον ίδιο σταθμό αλλά και τη συμμετοχή στην “Τόλμη και Γοητεία”.

“Έκανα τρία επεισόδια στη σειρά Τόλμη και Γοητεία. Από κει και πέρα μπορώ να πω ότι συζητάμε για συνεργασία πέραν της υποκριτικής, λίγο διαφορετική από αυτήν που περίμενα και ενδέχεται να έρθουν στην Κύπρο για κάποια γυρίσματα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε: “Οι 8 Λέξεις συνεχίζονται και του χρόνου. Έχουμε ακόμα ένα εβδομαδιαίο σίριαλ που εκκρεμεί, επειδή ήταν να βγει στον αέρα φέτος και έχει πάει για του χρόνου. Επιλέξαμε να εστιάσουμε στις 8 Λέξεις γιατί ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας”.

Πως αντιδρά πλέον ο δημιουργός των “8 Λέξεων” σε όσα κατά καιρούς γράφονται για τον ίδιο; “Πάρα πολλά χρόνια συμβαίνουν αυτά. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Κάποιοι κάνουν αντικειμενική κριτική και κάποιοι όχι. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι”.

“Όταν ξεκινάω μια τηλεοπτική δουλειά δεν σκέφτομαι την επιτυχία αλλά την καλή δουλειά και συνήθως αυτό φέρνει κόσμο” κατέληξε, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Γεωργίου.