Όλα δείχνουν προμελετημένο έγκλημα… Μίλησαν τα 2 αγγελούδια

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του δράστη, τα χάπια και η κονκάρδα -τύπου ταυτότητα- που εντόπισαν τα δύο μέλη της αστυνομίας όταν μπήκαν στο σπίτι του, κινητά τηλέφωνα και ένα σχεδιάγραμμα που επίσης εντοπίστηκαν τίθενται κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών που διερευνούν την υπόθεση απαγωγής που συντάραξε την κυπριακή κοινή γνώμη.

Τα δύο 11χρονα αγγελούδια έδωσαν στους ανακριτές οπτικογραφημένες καταθέσεις στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου στην παρουσία ψυχολόγων, περιγράφοντας στους ανακριτές τα όσα βίωσαν τις ώρες που βρίσκονταν μαζί με τον 35χρονο δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όσα είπαν τα δύο παιδιά, ρίχνουν αρκετό φως στην υπόθεση.

Στο μεταξύ από ανακρίσεις περνά και ο 35χρονος που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ενώ όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν ότι είχε την εγκληματική του ενέργεια προμελετημένη. Στοιχεία όπως η πλαστή κονκάρδα που είχε στην κατοχή του και το σχεδιάγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος παραδέχθηκε στους ανακριτές την πράξη του -να οδηγήσει τα δύο ανήλικα παιδιά στο διαμέρισμα του- αναφέροντας ότι το έκανε για να ζητήσει λύτρα, καθώς όπως ισχυρίστηκε αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αν και διέμενε σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε περιοχή της Λάρνακας που θεωρείται ακριβή.