Όλα ανοιχτά με... "Χ"αρούμενη την ΕΝΠ! (Φώτος)




Ανοικτούς λογαριασμούς, αλλά με την Ένωση κερδισμένη! Πάφος και Ένωση… παλέψαν στα ίσα στο σημερινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης», πρώτο μεταξύ τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με τον Ουντότζι, η Παφιακή ομάδα ανέτρεψε το σκορ με τους  Ανγκούλο και Καρώ αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον Αγγελή που με το γκολ του διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Καλό σκορ για την φιλοξενούμενη Ένωση ενόψει του επαναληπτικού στο «Τάσος Μάρκου».

Το ΦΙΛΜ του αγώνα:

-Έναρξη.

-5' Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά. Κρατά περισσότερο μπάλα η Πάφος.

-8' Χωρίς τελική ακόμη το παιχνίδι.

-13' Κλασική ευκαιρία για την Πάφο! Ο Κλέιμαν έξω απ' την περιοχή του και πλάγια δεξιά προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Ράσιτς, ο φορ της Πάφου έκλεψε και πλάσαρε σε κενή εστία με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω!

-20' Αρκετά προσεκτικές στον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Χωρίς ρίσκα στην προσέγγισή τους οι δύο προπονητές.

-25' ΓΚΟΛ για την ΕΝΠ με τον Ουντότζι! Κάθετη πάσα του Αμπαρτζουμιάν στην πλάτη της άμυνας της Πάφου, ο Ουντότζι έφυγε με ταχύτητα και βρέθηκε στο τετ α τετ με τον Μολ, πλασάροντας εύστοχα για το 0-1!

-31' Κλασική ευκαιρία για την 'Ενωση. Μετά από ωραία συνεργασία από αριστερά, ο Ολίβα μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ αλλά ήταν άστοχος.

-34' Φάουλ σε καλή θέση για την Πάφο. Άστοχη η εκτέλεση του Λουλίνια.

-40' Προσπαθεί η Πάφος αλλά δεν δείχνει σημάδια αντίδρασης μετά το γκολ που δέχθηκε.

-42' Κεφαλιά από τον Ράσιτς, πολύ άστοχη.

-44' ΓΚΟΛ για την Πάφο με τον Ανγκούλο! Νέμετς και Ανγκούλο συνδυάστηκαν ωραία, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε στον Κυριάκου και πέρασε κάτω από τα πόδια του Κλέιμαν για το 1-1!

-Τέλος ημιχρόνου.

-Ξεκίνησε το β' μέρος.

-49' Γύρισμα του Ράσιτς από αριστερά, μπλοκάρει σταθερά ο Κλέιμαν.

-52' ΓΚΟΛ για την Πάφο με τον Καρώ! Η Πάφος κέρδισε κόρνερ από αριστερά και το εκτέλεσε με κοντινή πάσα. Ο Ανγκούλο προσποιήθηκε στον Ριέρα και έκανε την ωραία σέντρα, ο Καρώ από κοντά έκανε την κεφαλιά, ο Κλέιμαν έδιωξε εντυπωσιακά αλλά η μπάλα χτύπησε ξανά στον Καρώ και κατέληξε στα δίκτυα για την ανατροπή και το 2-1!

-53' Πρώτη αλλαγή για την Πάφο. Ράκελς αντί Λουλίνια.

-57' Διπλή κίνηση για τον Καρίτ Φελκ. Γκοζλάν και Αντωνίου αντί Ολίβα και Πίττα.

-64' Έγινε πιο επιθετική η ΕΝΠ, κρατά λίγο περισσότερο την μπάλα στα τελευταία λεπτά.

-68' Κίτρινη στον Γκοζλάν.

-75' Χωρίς φάσεις στα τελευταία δέκα λεπτά.

-78' Αλλαγή για την ΕΝΠ. Γκλάβινα αντί Ζάρατε.

-78' ΓΚΟΛ για την Ένωση με τον Αγγελή! Ο Μηνάς Αντωνίου από αριστερά έκανε την σέντρα στην περιοχή και ο προωθημένος Αγγελή με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Μολ για το 2-2!

-79' Αλλαγή για την Πάφο. Ιμπραχίμ αντί Ράσιτς.

-87' Πετυχαίνει γκολ η ΕΝΠ, με εξαιρετικό πλασέ του Γκοζλάν όμως ήταν εκτεθειμένος και σωστά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

-Τέλος αγώνα.

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Μπαγκάρντ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Ζίβουλιτς, Φόλμπρεχτ, Ανγκούλο, Νέμετς, Ράσιτς (79'Ιμπραχίμ), Λουλίνια (53'Ράκελς).

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα, Ζάρατε (78'Γκλάβινα), Ουντότζι, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα (57'Αντωνίου), Αγγελή, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαϊσουράτζε, Πίττας (57'Γκοζλάν).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκοζλάν.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας
Β' Βοηθός Διαιτητής: Τηλεμάχου Τηλέμαχος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης


ΠΗΓΗ:KERKIDA.NET