Αγία Νάπα: Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε 32χρονο για βιασμό 20χρονης


Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε αλλοδαπό άνδρα, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος ύστερα από ακροαματική διαδικασία, στην κατηγορία του βιασμού Βρετανίδας, ηλικίας 20 ετών, που έγινε στην Αγία Νάπα στις 26 Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η 20χρονη κοπέλα ήρθε στην Κύπρο τον περασμένο Μάιο και εργαζόταν ως σερβιτόρα σε μπαρ στην Αγία Νάπα και διέμενε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή με δύο φίλες της.

Η παραπονούμενη σχόλασε από την εργασία της γύρω στις 3 τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου 2019 και περπατούσε προς το διαμέρισμα όπου διέμενε, χωρίς να είναι μεθυσμένη, όταν συνάντησε τον κατηγορούμενο, ο οποίος της πρότεινε να πάνε με το αυτοκίνητο του να αγοράσουν μπαλόνια για να εισπνεύσουν αέριο γέλιου.

Ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, ο άνδρας έβγαλε κάτω από την καρέκλα του οδηγού ένα πράσινο σακουλάκι που περιείχε κάνναβη, ενώ δύο φορές σταμάτησε για να αγοράσει μπαλόνια και λαστιχάκια για να δέσει τα μπαλόνια.

Ο κατηγορούμενος οδήγησε τελικά το αυτοκίνητο του σε περιοχή στη Σωτήρα, κατέβηκαν με τη κοπέλα από αυτό και εισέπνευσαν αέριο γέλιου, ενώ η 20χρονη κάπνισε λίγο από το τσιγάρο κάνναβης που ετοίμασε και της έδωσε ο άνδρας.

Ακολούθως και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της να την επιστρέψει πίσω στο διαμέρισμα όπου διέμενε, ο κατηγορούμενος τελικά την βίασε.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος αλλοδαπός καταδικάστηκε επίσης για κατηγορίες που αφορούν παράνομη κατοχή άγνωστης ποσότητας κάνναβης και προμήθειας της στην παραπονούμενη.