Ο καιρός στην επαρχία Αμμοχώστου


Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι το βράδυ.

Σήμερα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένες βροχές, ενώ μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

 Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει στους 20 βαθμούς και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

 Η θερμοκρασία το βράδυ της Παρασκευής στην επ. Αμμοχώστου, θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή,

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία αναμένεται σημειώσει άνοδο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.