Ο Ιούδας από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» πρωταγωνίστησε στο Game of Thrones


Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι all time classic, που προβάλλεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα. Από τη μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, μάς έμειναν αξέχαστοι οι Ρόμπερτ Πάουελ, Ολίβια Χάσεϊ αλλά και ο Γιώργος Βογιατζής με τις ερμηνείες τους.

Ακόμη, πολλοί ηθοποιοί ξεχώρισαν και έγιναν γνωστοί από τη συμμετοχή τους στη σειρά του 1977. Τον Ιούδα ενσάρκωσε ο Ίαν ΜακΣέιν, που θυμόμαστε λόγω των σκληρών χαρακτηριστικών του στο πρόσωπο. Τότε, ήταν 34 ετών.

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι 77 ετών σήμερα και συνεχίζει την υποκριτική του πορεία. Μάλιστα, αν κάτι μας θυμίζει είναι γιατί τον έχουμε δει σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες πολύ πιο πρόσφατα.

Για του λόγου το αληθές, ο Ίαν ΜακΣέιν έπαιξε στο Game of Thrones και μάλιστα 40 χρόνια σχεδόν μετά την βιβλική σειρά.

Μπορεί να έκανε ένα μικρό πέρασμα από την επική σειρά αλλά οι φαν τον θυμούνται ως θρήσκο Brother Ray, που συνάντησε τον Sandor Clegane (aka The Hound) και του έδωσε μαθήματα ζωής. Το τέλος του χαρακτήρα, ωστόσο, ήταν τραγικό, καθώς τον κρέμασε η «Brotherhood Without Banners».

Ακόμη, ο Ίαν ΜακΣέιν έχει ενσαρκώσει τον «Μαυρογένη» στους Πειρατές της Καραϊβικής ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο John Wick saga και στις σειρές «Οι στυλοβάτες της Γης» και «American Gods».