Οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά διανυκτέρευσε σε αντίσκηνο έξω από το Διοικητήριο Λεμεσού

Σε αντίσκηνο έξω από Διοικητήριο Λεμεσού οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά – Μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας το απόγευμα του Σαββάτου, από την Κίνηση για το Δικαίωμα της Στέγασης, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Την αγανάκτηση τους από το ρυθμό με τον οποίον ολοένα και αυξάνονται τα ενοίκια στο νησί μας και ιδιαίτερα στη Λεμεσό, εξέφρασαν χθες βράδυ πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε από την Κίνηση για το Δικαίωμα της Στέγασης, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, Στο χώρο στήθηκαν αντίσκηνα μέσα στα οποία διανυκτέρευσαν άστεγοι, μεταξύ αυτών και οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά, αλλά και πολίτες που ήθελαν συμβολικά να εκφράσουν τη στήριξη τους, ενώ όλοι κάλεσαν την Πολιτεία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ακούσει τις φωνές διαμαρτυρίας και να λάβει μέτρα για να τεθεί ένα τέρμα στο πρόβλημα με τα ψηλά ενοίκια.

Οι διαμαρτυρόμενοι αναφέρουν πως η στέγη είναι δικαίωμα και  δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα και κάλεσαν όλο τον κόσμο να αντιδράσει και να ενώσει τη φωνή του με τη δική τους, γιατί το πρόβλημα ολοένα και μεγαλώνει και σύντομα, προειδοποίησαν, θα βρίσκονται στην ίδια μοίρα αρκετοί άλλοι συνάνθρωποι μας.

Τελος, διαμήνυσαν δε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει λύση στο πρόβλημα και «να τερματιστεί η κοινωνική αδικία».

Πηγή: cyprustimes.com