Οι τιμές εισιτηρίων για δημοφιλείς προορισμούς Χριστουγέννων


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι όσοι επιλέγουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και ειδικότερα σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν διακοπές τις μέρες πλησίον των Χριστουγέννων και δεν τις έχουν ακόμη διευθετήσει, αναζητήσαμε σε γνωστή ταξιδιωτική  ιστοσελίδα πού κυμαίνονται ενδεικτικές τιμές εισιτηρίων για δημοφιλείς, μεταξύ των Κυπρίων, χριστουγεννιάτικους προορισμούς, για την εβδομάδα των Χριστουγέννων και την προηγούμενη από αυτή και τις καταγράφουμε.

Αθήνα

Αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε στην ελληνική πρωτεύουσα, αν αναχωρήσετε από Πάφο, την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα (16-22 Δεκεμβρίου), εντοπίσαμε διαθέσιμη απευθείας πτήση στις 21 του μήνα, για την οποία θα ξοδέψετε 123 ευρώ. Αν θέλετε να αναχωρήσετε από Λάρνακα την ίδια εβδομάδα θα ξοδέψετε το λιγότερο 81 ευρώ, αν αναχωρήσετε στις 16 του μήνα, ενώ για επιστροφή προς Λάρνακα την ίδια μέρα το ποσό ανέρχεται στα 91 ευρώ.


Για την εβδομάδα των Χριστουγέννων, για αναχώρηση από Λάρνακα, οι τιμές που εντοπίσαμε στα ίδια κάθε μέρα, δηλαδή μεταξύ 90 με 96 ευρώ, ενώ για επιστροφή προς Λάρνακα την ίδια βδομάδα η χαμηλότερη τιμή ανέρχεται στα 80 ευρώ στις 24 του μήνα και ακολούθως στα 109 ευρώ στις 26 του μήνα.


Για την ίδια εβδομάδα, για αναχώρηση από Πάφο, εντοπίσαμε 3 διαθέσιμες πτήσεις στις 24, 26 και 28 του μήνα, με το χαμηλότερο ποσό να ανέρχεται στα 115 ευρώ στις 26, ενώ το ίδιο ισχύει και για επιστροφή, με την τιμή στις 26 να φθάνει στα 122 ευρώ.

 


Λονδίνο


Την εβδομάδα 16 – 22 Δεκεμβρίου, για αναχώρηση από Πάφο, μπορείτε να ταξιδέψετε στο πανέμορφα στολισμένο Λονδίνο, με απευθείας πτήση με 78 ευρώ στις 16 Δεκεμβρίου, με την ανώτατη τιμή να φθάνει τα 91 ευρώ στις 20 Δεκεμβρίου.  Για επιστροφή  την ίδια εβδομάδα προς Πάφο, με απευθείας πτήση, η χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου ανέρχεται στα 243 στις 16 Δεκεμβρίου και η υψηλότερη στα 843 ευρώ στις 21 Δεκεμβρίου.
 

Για αναχώρηση από Λάρνακα την ίδια εβδομάδα,έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με απευθείας πτήση στη βρετανική πρωτεύουσα με 87 ευρώ στις 22 του μήνα, με το ανώτατο ποσό να ανέρχεται στα 120 ευρώ στις 19 Δεκεμβρίου. Για επιστροφή την ίδια εβδομάδα προς τη Λάρνακα, οι τιμές ανεβαίνουν κατακόρυφα, για απευθείας πτήσεις, εφόσον το κατώτατο ποσό που καλείστε να ξοδέψετε ξεκινά από 270 ευρώ στις 20 του μήνα, με το ποσό να ανεβαίνει στα… 871 ευρώ στις 17 Δεκεμβρίου.


Για την εβδομάδα των Χριστουγέννων, 23 – 29 Δεκεμβρίου, για αναχώρηση από Πάφο, θα ξοδέψετε λιγότερα αν αναχωρήσετε στις 23 του μήνα κα συγκεκριμένα θα δώσετε78 ευρώ και περισσότερα αν πετάξετε στις 27 του μήνα, δηλαδή 161 ευρώ.  Για επιστροφή την ίδια βδομάδα προς Πάφο, το ποσό ανέρχεται στα 350 ευρώ. Την ίδια εβδομάδα, για αναχώρηση από Λάρνακα, πετάτε  με 65 ευρώ στις 23 του μήνα, με το ανώτατο ποσό να ανέρχεται στα 86 ευρώ στις 26 του μήνα και επιστρέφετε με 372 ευρώ στις 24 του μήνα.

 Όσον αφορά άλλους δημοφιλείς προορισμούς, αναζητώντας εισιτήρια για πραγματοποίηση ταξιδιού, μεταξύ 16 με 29 Δεκεμβρίου εντοπίσαμε τα εξής:


Παρίσι:  Για αναχώρηση από Πάφο η χαμηλότερη τιμή εντοπίζεται στις 25 και 26 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα ανέρχεται στα 196 ευρώ, ενώ για αναχώρηση από Λάρνακα την ίδια μέρα η τιμή φθάνει τα 102 ευρώ. Όσον αφορά την επιστροφή, εντοπίζουμε δύο πτήσεις προς Πάφο στις 16 και 17 Δεκεμβρίου με 80 και 79 ευρώ αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν καθόλου απευθείας πτήσεις προς Παρίσι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


Βιέννη: Aν θέλετε να περάσετε τα Χριστούγεννα στη μαγευτική Βιέννη, να αναφέρουμε καταρχάς ότι εντοπίσαμε απευθείας πτήσεις μόνο από Λάρνακα, με τις τιμές να είναι ιδιαίτερα προσιτές. Η πιο φθηνή πτήση εντοπίζεται στις 16 Δεκεμβρίου και ανέρχεται μόλις στα 38 ευρώ, ενώ για επιστροφή την ίδια μέρα η τιμή ανέρχεται στα 61 ευρώ, με την υψηλότερη τιμή τη συγκεκριμένη εβδομάδα να ανέρχεται στα 341 ευρώ στις 21 του μήνα.


Βουδαπέστη:  Εσείς που θέλετε να κάνετε διακοπές των Χριστουγέννων στη Βουδαπέστη μπορείτε να πετάξετε από Λάρνακα  στις 16 του μήνα με 38 ευρώ. Επιστρέφοντας πίσω στις 18 του μήνα, με απευθείας πτήση, πληρώνετε μόλις 43 ευρώ, ενώ η ψηλότερη τιμή για επιστροφή είναι στις 22 του μήνα και συγκεκριμένα με 145 ευρώ.


Πράγα:  Όσοι θέλετε να πετάξετε προς Τσεχία, εντοπίσαμε τις πιο χαμηλές τιμές για αναχώρηση με απευθείας πτήση από Λάρνακα, να ανέρχονται στα 92 ευρώ στις 16 και στις 17 του μήνα. Για επιστροφή την ίδια βδομάδα, το ποσό ανέρχεται στα 127 ευρώ στις 20 του μήνα, 138 ευρώ στις 22, ενώ την επόμενη βδομάδα το ποσό ανεβαίνει στα 224 ευρώ για τις 27 του μήνα.


Πηγή: philenews