Oι πρώτες δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση του βιασμού

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γ. - Γιουβέντους στο "Old Trafford", ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με την υπόθεση βιασμού.Κα τά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους για το Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση με την 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα που ισχυρίζεται πως το 2009 ο Πορτογάλος της επιτέθηκε σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και την υποχρέωσε να κάνουν σεξ χωρίς η ίδια να συναινέσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλησε να πει πολλά για τη συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμποντας στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι πριν από δύο εβδομάδες.

"Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Κάναμε μια δήλωση πριν από δύο εβδομάδες. Φυσικά και δεν θα πω ψέμματα για αυτήν την κατάσταση. Οι δικηγόροι μου είναι βέβαιοι, το ίδιο και εγώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και την ζωή. Έχω ανθρώπους που φροντίζουν γι' αυτό. Η αλήθεια έρχεται πάντα σε πρώτο πλάνο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σταρ.

Στη συνέχεια  ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Η αλήθεια έρχεται πάντα μπροστά. Πάντα χαμογελάω. Είμαι ευλογημένος. Παίζω σε έναν φανταστικό σύλλογο, έχω μία υπέροχη οικογένεια και είμαι υγιής. Έχω τα πάντα. Τα υπόλοιπα δεν με επηρεάζουν".

Από εκεί και πέρα ξεχωριστή σημασία έχει φυσικά η επιστροφή του Πορτογάλου στο Μάντσεστερ και φυσικά η κόντρα του με τον Μουρίνιο. Οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά κατά τη διάρκεια της κοινής παρουσίας τους στη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε η αυριανή (23/10) αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

"Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και κανένας δεν μπορεί να πει κάτι διαφορετικό. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών" ήταν το μοναδικό σχόλιο του Μουρίνιο όταν ρωτήθηκε για την κόντρα τους.