Οι Κύπριοι που έκτισαν ολόκληρη αυτοκρατορία από μία καφετέρια

Αφιέρωμα σε μια κυπριακή οικογένεια κάνει η σελίδα Plymouth Herald, ξεδιπλώνοντας την ιστορία του πώς έφτιαξαν μια αυτοκρατορία που κρατάει μέχρι σήμερα.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα άρχισαν το 1947 όταν ο Στηβ Χατζηγιάννη μετακόμισε από την Κύπρο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέντε χρόνια μετά είχε ήδη ανοίξει μια καφετέρια μαζί με τον αδελφό του, Andrew.

Μέχρι το 1966 διεύθυναν άλλο ένα εστιατόριο, το οποίο πώλησαν το 1981, και αγόρασαν το 1984 το ξενοδοχείο New Continental, χαρακτηρίζοντας το ως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Κύπριου επιχειρηματία.

Τριάντα χρόνια αργότερα, η οικογένεια βρίσκεται στην κορυφή της πόλης του Plymouth. Μαζί με το ξενοδοχείο, η αυτοκρατορία τους περιλαμβάνει επίσης τρία εστιατόρια και διαμερίσματα.

Η Τίνα Χατζηγιάννη, η οποία ανήκει στη δεύτερη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, δεν συνεχίζει μόνο την επιτυχία του πατέρα της, αλλά έπαιξε ρόλο κλειδί στην επέκταση της αυτοκρατορίας τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Plymouth Herald, αυτό που της δίνει ώθηση είναι η επιθυμία να κρατήσει την κληρονομία των γονιών της. Μάλιστα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη σκληρή δουλειά του πατέρα και της μητέρας της, νιώθοντας χρέος να κρατήσουν ζωντανή αυτή την κληρονομία περισσότερο από κάθε άλλο.

Όσον αφορά τα μυστικά της επιτυχίας τους, αναφέρει ότι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα είναι η καλή επικοινωνία και η σκληρή δουλειά.


ΠΗΓΗ:sigmalive.com