Οι κινήσεις του ληστή του Mall μέσα από τις κάμερες ασφαλείας. Μιλώντας αγγλικά έδωσε οδηγίες στην υπάλληλο

Άφαντος παραμένει ο δράστης της χθεσινής θρασύτατης ένοπλης ληστεία με λεία 7,5 χιλιάδες ευρώ στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Πάφου, το Mall.

Άγνωστος άνδρας που δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπο του αλλά που φορούσε γυαλιά ηλίου και μαύρο καπελάκι μετέβη στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου όπου λειτουργεί ανταλλακτήριο χρημάτων.

Υπό την απειλή πιστολιού απαίτησε και πήρε από τη μοναδική υπάλληλο, μια νεαρή Ρωσίδα τα χρήματα που ήταν στα ταμεία και τα οποία αφού έγινε η καταμέτρηση υπολογίζονται στις 7,5 χιλιάδες ευρώ.


Ο δράστης φώναξε στην κοπέλα, μιλώντας Αγγλικά, να καθίσει στο έδαφος και να μην μετακινηθεί. Αφού άρπαξε τα χρήματα εξήλθε του καταστήματος και εξαφανίστηκε. Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μέλη του ΤΑΕ εξέτασαν ήδη τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης που είναι εγκατεστημένα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του καταστήματος. Από τις εικόνες που έχουν δει ο δράστης, που φορούσε κοντό παντελόνι και μαύρη μπλούζα, φαίνεται να βγαίνει από το κατάστημα πεζός και να απομακρύνεται τρέχοντας.

Δε φαίνεται στις εικόνες που έχουν καταγραφεί να τον ανέμενε κάποιος συνεργός του, τουλάχιστον στα σημεία που καλύπτουν οι κάμερες.