Οι φωτογραφίες που καίνε τον William! Μεθυσμένος αγκαλιά με ξανθιά καλλονή!


Ένα νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον πρίγκιπα William ήρθε για να ταράξει την ηρεμία του Παλατιού.

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από τη Daily Mail μπορεί να μην είναι πρόσφατες ωστόσο δεν είναι και ότι καλύτερο για την εικόνα του πρίγκιπα William μιας και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να χρίσει το προφίλ του καλού παιδιού, οικογενειάρχη και άξιου διάδοχου του θρόνου.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail και καίνε τον πρίγκιπα William, είναι τραβηγμένες το 2007, περίπου δηλαδή τέσσερα χρόνια πριν παντρευτεί της Kate Middleton και αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά. 


Ο 25χρονος τότε πρίγκιπας Γουίλιαμ δείχνει να απολαμβάνει τη βραδινή του έξοδο, να διασκεδάζει, αφήνοντας για λίγο πίσω του τα αυστηρά βασιλικά πρωτόκολλα και τις απαγορεύσεις. Βέβαια στις φωτογραφίες αυτές ο William δεν είναι μόνος, αντιθέτως φαίνεται να απολαμβάνει τη συντροφιά μιας ξανθιάς κοπέλας.

Ακόμη, οι πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν πως εκείνο το βράδυ ο 25χρονος πρίγκιπας είχε πιει λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να παραπατά. Λέγεται μάλιστα πως αυτή η ξέφρενη νύχτα ήταν και το τελευταίο “bachelor party” του.




Και μπορεί κάποιοι να αναρωτηθούν που βρισκόταν η Kate εκείνη τη βραδιά αφού η σχέση τους δημιουργήθηκε το 2004, ωστόσο υπάρχει ένα ελαφρυντικό που σώζει τον πρίγκιπα William από μια ενδεχόμενη κρεβατομουρμούρα αφού το συγκεκριμένο πάρτυ στο οποίο διασκέδασε πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2007 όταν οι δυο τους είχαν αποφασίσει να διακόψουν για λίγο τη σχέση τους.

Δες εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Daily Mail