Οι ανοιξιάτικες τιμές 10 ξενοδοχείων στην επ. Αμμοχώστου



Τα βολικά φετινά τριήμερα του Μαρτίου (Καθαρά Δευτέρα και τριήμερο 25ης Μαρτίου) αλλά και γενικότερα τα Σαββατοκύριακα  είναι ιδανικά για ανοιξιάτικες αναζωογονητικές αποδράσεις σε παραλιακά ή ορεινά θέρετρα εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές προσφορές των ξενοδοχείων, μελών του ΠΑΣΥΞΕ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος.

"Ενθαρρύνοντας έμπρακτα τον εσωτερικό τουρισμό τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ συνεχίζουν να προσφέρουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, αφού μπορείτε να διαλέξετε από ένα εκτενή κατάλογο ξενοδοχείων και συγκροτημάτων οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών.

Συνεπής στην πολιτική που χάραξε για αρκετά χρόνια τώρα για την ανάπτυξη του Εσωτερικού Τουρισμού, ο ΠΑΣΥΞΕ συνεχίζει την προσφορά ελκυστικότατων τιμών με σημαντική έκπτωση, για τους συμπατριώτες μας, σε 69 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων, και τουριστικών χωριών, Μελών του Συνδέσμου, με την ουσιαστική στήριξη του από το Υφυπουργείο Τουρισμού, και την Τράπεζα Κύπρου,  τους οποίους και δημόσια ευχαριστούμε.

Ο σχετικός κατάλογος με τις ελκυστικές τιμές διατίθεται για τους ενδιαφερόμενους από τις ακόλουθες ιστοσελίδες του ΠΑΣΥΞΕ, του Υφυπουργείου Τουρισμού και της Τράπεζας Κύπρου,  www.cyprushotelassociation.org, www.visitcyprus.com και www.bankofcyprus.com αντίστοιχα.

Όπως προαναφέρθηκε, η πρωτοβουλία του ΠΑΣΥΞΕ υποστηρίζεται και από τη Τράπεζα Κύπρου που με αυτό το τρόπο εκφράζει εμπράκτως το ότι προσφέρει στους πελάτες της περισσότερα σε όλους τους τομείς περιλαμβανομένου και του τομέα αναψυχής όπου έχει διακριθεί και συνεχίζει να διακρίνεται παγκοσμίως.

Η ανοιξιάτικη πανδαισία της φύσης που "τυφλώνει" με την μαγεία της σίγουρα αναζωογονεί την διάθεση ψυχής, εξάπτει τον ρομαντισμό, τονώνει την υγεία γενικά, αλλά και κατ' επέκταση την ποιότητα της ζωής και της τσέπης μας", καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ