Οδικά έργα στους δρόμους Σωτήρας - Λιοπετρίου και Παραλιμνίου - Σωτήρας


Οδικά έργα θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών να αναφέρει αναλυτικά τις μέρες και τις ώρες που θα παραμένουν κλειστοί συγκεκριμένοι δρόμοι. 

Οδικά έργα στους δρόμους Σωτήρας - Λιοπετρίου και Παραλιμνίου - Σωτήρας

Από την Τετάρτη 3/3/2021 μέχρι και την Παρασκευή 12/3/2021 εκτός Κυριακής μεταξύ των ωρών 7:30π.μ. και 6:30μ.μ. τμήματα των δρόμων Ε333 (Σωτήρα - Λιοπέτρι και Ε304 Παραλίμνι - Σωτήρα) θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος «Stop & Go».

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο του Αεροδρόμιου Λάρνακας – Παραλίμνι

Την περίοδο 1/3/2021 με 26/3/2021 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και Αργιών, μεταξύ των ωρών 8:00π.μ. και 2:30μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο του Αεροδρόμιου Λάρνακας – Παραλίμνι  θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος.                         

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου  από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 1000μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.