Οδηγίες Αρχηγού Αστυνομίας για έρευνα του περιστατικού με τον Ζαχαρία Κουλία


Για το περιστατικό με τον Βουλευτή Αμμοχώστου Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος παραβίασε το διάταγμα με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ, αναφέρεται η Αστυνομία με ανακοίνωσή της.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Με αφορμή σημερινή ανακοίνωση του Βουλευτή του ΔΗΚΟ κ. Ζαχαρία Κουλία, αλλά και δημοσιεύματα στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε σχέση με την έκδοση εξώδικου προστίμου τόσο στον ίδιο όσο και σε άλλα πρόσωπα, για παραβίαση των Διαταγμάτων Περί Λοιμοκάθαρσης, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην αντίληψη του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη το περιστατικό, ζήτησε και έτυχε σχετικής προκαταρτικής ενημέρωσης από τον αρμόδιο Αξιωματικό – Επόπτη. Στη συνέχεια έδωσε οδηγίες όπως γίνει σχετική έρευνα για σκοπούς πλήρους ενημέρωσης του για το περιστατικό. 

Ως εκ τούτου, στο παρών στάδιο η Αστυνομία δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αναφορά για το θέμα μέχρι την ολοκλήρωση της πιο πάνω έρευνας. 

Επισημαίνεται ότι, όλες οι ενέργειες της Αστυνομίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, γίνονται με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Τέλος, τονίζεται ότι, η Αστυνομία θα συνεχίσει τους αυστηρούς έλεγχους και όταν διαπιστώνονται οι οποιεσδήποτε παραβάσεις, θα προβαίνει σε καταγγελίες χωρίς καμία διάκριση. Για μια ακόμα φορά κάνουμε έκκληση προς όλους, για πλήρη συμμόρφωση με τα σχετικά διατάγματα.