Οθέλλος - Ονήσιλος: Καταγγελία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα


Σε καταγγελία στην ΚΟΠ, αλλά και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, προχώρησε ο Οθέλλος Αθηαίνου, καταθέτοντας κινήσεις για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα για το σημερινό (24/02) παιχνίδι απέναντι στον Ονήσιλο.

Η ανακοίνωση: 

«Όλα άρχισαν να συμβαίνουν μετά την αλλαγή του διαιτητή του σημερινού αγώνα. Συγκεκριμένα αρχικά είχε οριστεί ο….  ο οποίος κατάγεται και διαμένει στον Σωτηρα. Στην συνέχεια αντικαταστηθηκε από τον…. ο οποίος διαμένει στο Λιοπετρι, χωριό που απέχει δεκάδες….. μέτρα μακριά από την Σωτηρα.

Μετά την αλλαγή του διαιτητή άρχισε να παρατηρείται έντονη δραστηριότητα στο στοιχημα για τον αγώνα μας με αποτέλεσμα οι πληστες εταιρείες να τον αφαιρεσουν. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η νίκη του ΟΘΕΛΛΟΥ προσφεροταν στα €4.75 και η νίκη του Ονησιλλου στο €1.60.

Να αγωνίζεται δηλαδή η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος στην έδρα της με τον 9ο στην βαθμολογία και να δίνεται ως φαβορί ο 9ος.

Ως ΟΘΕΛΛΟΣ ζούμε το όνειρο μας και ελπίζουμε δουλεύοντας μέσα σε αντίξοες συνθήκες από κάθε πλευρά λόγο της πανδημίας και των συνεπειών της για την άνοδο μας στην Α κατηγορία. Για κανένα λόγο και για κανένα ποσό δεν διαπραγματευομαστε αυτό το ονειρο.

Ενημερώσαμε σχετικά την ΚΟΠ και βάλαμε κάποια αιτήματα για προστασία τόσο της ομάδας μας αλλά και του κύρους του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε να διαψεύσουν οι πληροφορίες μας.

ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ»

*Αφαιρέθηκαν κάποιες λέξεις από την ανακοίνωση.