Ο Τραμπ επαινεί τον Μπολσονάρου, ενώ όλοι τον κατηγορούν


Ντόναλντ Τραμπ - Ζαϊχ Μπολσονάρου, δύο πολιτικές προσωπικότητες που συχνά προχωρούν σε αμφιλεγόμενες δηλώσεις για το κλίμα καθώς δεν φαίνεται να συμμερίζονται την ανησυχία των περισσότερων χωρών της Δύσης για προστασία του περιβάλλοντος. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξήρε τις προσπάθειες του Ζαϊχ Μπολσονάρου για την καταπολέμηση των πυρκαγιών στην Αμαζονία, με τον Βραζιλιάνο πρόεδρο να ευχαριστεί τον Αμερικανό ομόλογό του για τη στήριξή του.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον πρόεδρο Μπολσονάρου. Εργάζεται πολύ σκληρά για τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο και, με όλο το σεβασμό, κάνει εξαιρετική δουλειά για το λαό της Βραζιλίας. Δεν είναι εύκολο. Ο ίδιος και η χώρα του έχουν την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ!», έγραψε στο tweet του ο Τραμπ.



I have gotten to know President @jairbolsonaro well in our dealings with Brazil. He is working very hard on the Amazon fires and in all respects doing a great job for the people of Brazil - Not easy. He and his country have the full and complete support of the USA!


67,1 χιλ.

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


24,7 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


«Καταπολεμάμε τις πυρκαγιές με μεγάλη επιτυχία», απάντησε με tweet του ο πρόεδρος της Βραζιλίας, λίγες ώρες αργότερα αφότου έθεσε ως όρο να λάβει τη συγγνώμη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για να δεχθεί τη βοήθεια της G7 στην κατάσβεση των πυρκαγιών που κατακαίνε επί εβδομάδες το τροπικό δάσος του Αμαζονίου.