«Ο Περικλέους έχει δολοφονηθεί και θαφτεί σε άγνωστο σημείο - Δυσκολεύει την έρευνα ο 25χρονος»

Οι αρχικοί φόβοι άρχισαν να επιβεβαιώνονται σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Λευτέρης Κυριάκου, η εξαφάνιση του Περικλέους συνδεόταν με εγκληματική ενέργεια, όμως στην πορεία των εξετάσεων εξασφαλίστηκε γραπτή μαρτυρία ότι ο Περικλέους έχει δολοφονηθεί και έχει ταφεί σε άγνωστο σημείο.

Όσον αφορά τον βασικό ύποπτο (σ.σ τον 25χρονο χάκερ) ο Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε πως «το γεγονός ότι ο ύποπτος τηρεί το δικαίωμα της σιωπής, κάτι το οποίο είναι συνταγματικό του δικαίωμα, δυσκολεύει το ανακριτικό έργο και τις έρευνες της αστυνομίας. Όμως, δεν θα σταματήσουμε, οι έρευνες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς. Παίρνουμε καταθέσεις και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να εντοπίσουμε το σημείο το οποίο βρίσκεται θαμμένος ο Περικλέους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι από τις πιο δύσκολες υποθέσεις όταν μάλιστα δεν έχεις εντοπίσει το πτώμα. Είναι από τις δυσκολότερες υποθέσεις...». 

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Κυριάκου, εκτός από τη μαρτυρία του θείου του 25χρονου χάκερ, υπάρχουν και άλλες. Παρόλα αυτά, η μαρτυρία του θείου του 25χρονου υπήρξε καταλυτικής σημασίας. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο Περικλέους δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών. 

Τέλος, η μητέρα του 25χρονου χάκερ έχει κατηγορηθεί γραπτώς την Τρίτη 2/5 και αφέθηκε ελεύθερη ενώ εναντίον της διερευνάται το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη του αδικήματος.

Δείτε το απόσπασμα: