Ο καυγάς σε νυχτερινό μαγαζί που κατέληξε σε φόνο στο κέντρο της Λευκωσίας




Την άκρη του νήματος ψάχνουν οι Αρχές, για να ξετυλίξουν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία, με θύμα νεαρό άνδρα από το Καμερούν, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στην πλατεία Σολωμού.


Η Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, από τα ξημερώματα έχει αποκλείσει τη σκηνή και διεξάγει έρευνες για συλλογή στοιχείων, ενώ παράλληλα αξιολογούνται πληροφορίες, που κάνουν λόγο για διαπληκτισμό ανάμεσα σε δράστες και θύμα, πριν τη δολοφονία, ο οποίος ξεκίνησε σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, όπου συχνάζουν αλλοδαποί.


Οι πληροφορίες, αναφέρουν επίσης ότι ο καυγάς μεταφέρθηκε εκτός νυχτερινού κέντρου και ολοκληρώθηκε με την δολοφονία του νεαρού Καμερουνέζου, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο ως αιτητής πολιτικού ασύλου.

 

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν και τους δράστες της επίθεσης, γύρω από τους οποίους υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, έτσι ώστε να εντοπιστούν και να δώσουν κατάθεση για τα όσα εκτυλίχθηκαν πριν τη δολοφονίατουνεαρού.Camera Icon  

Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα

 

Εξαιρετικής σημασίας για τις Αρχές, θεωρούνται και κλειστά κυκλώματα από τη γύρω περιοχή, τα οποία πιθανότατα να έχουν καταγράψει οτιδήποτε που θα οδηγήσει την Αστυνομία είτε στην ταυτότητα του δράστη, είτε στον τρόπο που διαπράχθηκε η δολοφονία.

 

Έτσι ανακριτές του ΤΑΕ αναζητούν κάθε κομμάτι του παζλ, που θα βάλει σε χρονική σειρά τα γεγονότα και θα οδηγήσει τις Αρχές στη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Υπενθυμίζεται ότι, το θύμα εντοπίστηκε νεκρό γύρω στις τρεις τα ξημερώματα και έφερε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

 

Αφού στη σκηνή έσπευσε η Αστυνομία και απέκλεισε το χώρο, το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από επί καθήκοντι ιατρό.

Πηγή: reporter.com.cy