Ο καιρός στην επαρχία Αμμοχώστου το τριήμερο

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι τιµές της οποίας θα αυξοµειώνονται.


Σήµερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα ανατολικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν, το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου, θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθµούς και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα εµφανίζονται αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά, όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία το βράδυ στην επ. Αμμοχώστου, θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Το Σάββατο ο καιρός στην Αμμόχωστο, θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.


Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή περαιτέρω πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, παραµένοντας, όµως, κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.