Ο καιρός στην επ. Αμμοχώστου το επόμενο τριήμερο!Αίθριος ο καιρός μέχρι και την Τρίτη, ενώ κατά διαστήματα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Ποια η πρόβλεψη για την Καθαρά Δευτέρα; Δείτε αναλυτικά το δελτίο μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη:

 

Το απόγευμα της Παρασκευής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

 

Απόψε ο καιρός στην επαρχία Αμμοχώστου, θα  πέσει στους 9 βαθμούς και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

 

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία στην Αμμόχωστο θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός στην επ. Αμμοχώστου θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

 

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.

 

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 45 εκατοστά.